Ποιοι είμαστε

H E&E music production είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, που ιδρύθηκε το 2011 και είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες δισκογραφία, στην Ελλάδα αλλά και διεθνή παρουσία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική και Ασία.

Το ροστερ καλλιτεχνών της E & E περιλαμβάνει σπουδαίους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής, όπως επίσης σπουδαίους δημιουργούς και μουσικούς. Επιπλέον, η E & E παρουσιάζει μεγάλη διείσδυση στον τομέα της ανάπτυξης νέων καλλιτεχνών και πρωτοεμφανιζόμενων που αναπτύσσονται από το τμήμα artist development και προωθούνται μέσα από τα ΜΜΕ (τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά, Sites) καθώς επίσης και Live εκδηλώσεις.

H καινοτομία της E & E στην τοπική μουσική βιομηχανία βασίζεται στον επιτυχημένο συνδυασμό μιας «κλασικής» δισκογραφικής εταιρείας όπου γίνεται διαχείριση της παραγωγής, της διανομής μουσικού περιεχομένου και της προώθησης καλλιτεχνών, σε συνδυασμό με το χαμηλό οικονομικό κόστος, που κάνει προσιτή την δισκογραφία για όλους τους Καλλιτέχνες.

Στους άμεσους στόχους της E & E είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων των CD και το άνοιγμα προς την ψηφιακή εποχή ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στη μουσική βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο.